• Какви са ефектите на UVB и UVA лъчите върху кожата?
  Повече
 • МЕХАНИЗЪМ
  UVB лъчи: Те се спират от епидермиса. Стимулират защитните механизми на кожата, но при по-високи дози са  отговорни за слънчевото изгаряне.
  UVA лъчи: Те са  по-агресивни от UVB лъчите. Проникват в дълбоките слоеве на кожата и водят до преждевременно стареене (бръчки, тъмни петна).
  В дългосрочен план тези два типа лъчи могат необратимо да изменят ДНК на клетките и да доведат до развитието на кожен карцином. Наблюдават се и други ефекти. При комбиниране с определени медикаменти, приемани перорално или нанасяни върху кожата, UV лъчите могат да предизвикат реакция на фоточувствителност. Тя води до зачервяване и образуване на мехури в засегнатите зони. Ефективната превенция изисква оптимална UVB/UVA защита.
  uveblock
продуктова гама UVEBLOCK®
UVEBLOCK® е пълна гама от дерматологични продукти за защита от слънцето, с оптимална комбинация от филтри, адаптирани за всякакъв тип кожа ( дори и най-чувствителната). Най-добрата защита е предотвратяване на фоточувствителността.
[hoverblock id=”1″]

Fatal error: Call to undefined function get_woocommerce_currency() in /home/isispharma/public_html/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 344