• КАКВО Е ДЕХИДРАТАЦИЯ НА КОЖАТА?
    ПОВЕЧЕ
  • ПОВЕЧЕ
    Кожата е една от най-важните части от Вашето тяло, тя играе роля в защитата на телесната обвивка. Кожата Ви е съставена от 70% вода и без да забележите, водата се изпарява през кожата най-вече вследствие на външни агресивни влияния като вятър, студ, UV лъчи, замърсяване… и се уврежда защитната функция на Вашата кожа.
    Всеки тип кожа (суха кожа, смесена кожа, склонна към зачервяване, чувствителна..) е уязвима и изложена на външни агресивни влияния. За да я защитите, следователно е необходимо да използвате влажнител, който може да възстанови защитната бариера на кожата, да осигури воден резерв на кожата през целия ден и да възстанови неудобствата, които може да се дължат на дехидратация: мъчителни усещания, сърбеж, тежка сухота и зачервяване .
ПРОДУКТОВА ГАМА SENSYLIA®
SENSYLIA® е пълна продуктова гама за дехидратирана кожа. Адаптирани продукти с идеална комбинация от съставки, осигуряващи хидратация и комфорт и помагащи на кожата да възстанови естествения си баланс.
[hoverblock id=”1″]

Fatal error: Call to undefined function get_woocommerce_currency() in /home/isispharma/public_html/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 344