• КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА РАЗДРАЗНЕНАТА И УВРЕДЕНА КОЖА?
  ПОВЕЧЕ
 • Раздразнена и увредена кожа, реалност, която може да засегне всеки

  Кожата е една от най-важните части на Вашето тяло. Този орган е много сложен и има способността самостоятелно да регулира своята температура и да защитава тялото от инфекция, UV радиация и други агресивни външни влияния. Ако бъде увредена (драскотини, рани…) наранената и/или раздразнена кожа е по-чувствителна и податлива на външна атака и нейният външен вид също се уврежда. Поради тази причина е необходимо да се следват различните етапи на реконструкция на епидермиса, за да се постигне висококачествено възстановяване на кожата.

  МЕХАНИЗЪМ

  Напуканата кожа е често срещан симптом на сухата кожа. В отговор на травма (контакт с химикали, ръчен труд, спорт) или кожни заболявания, защитният механизъм на кожата причинява възпаление, изсушаване и удебеляване на кожата, водещо до разцепване и напукване на кожата. Най-често срещаните зони са: напуквания на пети, крака, ръце.

  Раздразнена и увредена кожа може също да се дължи и на дерматологична интервенция (пилинг, лазер) или малка локална рана, дермоабразио, одраскване, изгаряне и др. Поради тази причина засегнатите зони могат да обхващат всички части на нашето тяло.

 • Симптоми

  Когато кожата е нарушена (пукнатини, рани…) наранената и или възпалена кожа е по-чувствителна и податлива на
  външна атака и външния ѝ вид също е увредена.

  Причини

  Кожата може да бъде възпалена след значителен стрес (повърхностен пилинг и т.н.).

ПРОДУКТОВА ГАМА KELOPAST®
Продукти за възстановяване на кожата със синергична комбинация от съставки, регенериращи и защитаващи раздразнената и увредена кожа и помагат за възстановяването на естествения й баланс
[hoverblock id=”1″]

Fatal error: Call to undefined function get_woocommerce_currency() in /home/isispharma/public_html/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 344