• КАКВО Е ЛЮЩЕЩ СЕ СКАЛП?
    ПОВЕЧЕ
  • МЕХАНИЗЪМ
    За разлика от общото схващане, лющещият се скалп не се дължи на сухота. Той е следствие от увеличение на секрецията на себум от мастните жлези, намиращи се върху скалпа и пролиферация на гъбички от вида Маласезия (Malassezia). Съществуват няколко степени на мазна коса с люспи, които изискват адаптирано лечение: мазна кожа със спорадична поява на люспи и умерен сърбеж, и сериозно лющещ се скалп със сърбеж. Други фактори като стрес, твърде често измиване, твърда вода, хормонален дисбаланс… също могат да причинят лющещ се скалп. Всеки тип лющещ се скалп изисква подходящ подход, за редуциране на причините за образуване на люспи и намаляване до минимум на повторната им поява.
Продуктова гама ILCAPIL®
ILCAPIL® е перфектна продуктова гама от дерматологични шампоани. Оптимален комплекс от активни съставки за успокояване и изчистване на умерено, и тежко лющещ се скалп. Помага за възстановяването на естествения му баланс.
[hoverblock id=”2″]

Fatal error: Call to undefined function get_woocommerce_currency() in /home/isispharma/public_html/wp-content/plugins/woo-product-feed-pro/woocommerce-sea.php on line 344